دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنقر کلیایی مهمترین واحد دانشگاهی در استان کرمانشاه مبتنی بر هویت ایرانی- اسلامی خواهد بود که در راستای تولید، توسعه و انتقال علم و فناوری با ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی در حل مسایل اساسی جامعه و توسعه پایدار آن گام بر میدارد.
ماموریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنقر و کلیایی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنقر و کلیایی با هدف ارتقاء کمی و کیفی آموزش و پرورش در راستای اداره علمی امور کشور و اعتلای نام جمهوری اسلامی ایران به وجود آمدهاست. این مرکز دانشگاهی طیف وسیعی از برنامههای آموزشی را در مقاطع کاردانی و کارشناسی را برای دانشجویان ارائه و زمینههای لازم را برای ارتقا اساتید فراهم میسازد.
واحد سنقر و کلیایی سعی بر برقراری ارتباط با مراکز تحقیقاتی و مطالعاتی و همچنین دانشگاههای معتبر ایران و دنیا به منظور تربیت و پرورش نیروی انسانی متخصص و مسئولیتپذیر نسبت به جامعه دارد.
این واحد دانشگاهی مشوق فعالیتهای تحقیقاتی، توسعه مرزهای دانش و طراحی فعالیتهای خلاقانه بوده و توسعه اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را در کشور تسهیل می نماید.شرایط حاکم بر فضای دانشگاه مبتنی بر هدایت دانشجویان و مشارکت و تعامل مستمر دانشجویان با کارکنان و اساتید با تکیه بر ارزشهایی چون خدا محوری، وجدان کاری، ارج نهادن به حقوق و کرامت انسانی، صداقت، از خودگذشتگی، خلاقیت و نوآوری، قانون مداری، عدالت گستری و شایسته سالاری است.
این واحد دانشگاهی با در اختیار داشتن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مناسب و با استفاده از فناوریهای نوین، امکان توسعه و تکامل توانمندی های بالقوه کارکنان، دانشجویان و اعضای هیات علمی را به عنوان ارزشمندترین سرمایه انسانی فراهم می سازد و ازاین طریق به ارتقای سطح رفاه عمومی جامعه و توسعه پایدار کمک فراوانی می نماید.
اهداف و مقاصد کلی واحد سنقر و کلیایی
-1 تقویت فضائل اخلاقی، ایمان و امید به آینده در میان دانشجویان، اعضای هیات علمی، کارکنان و پرورش فارغ التحصیلان، پژوهشگران و کارآفرینان توانمند، مومن و متعهد به کشور
-2 کسب جایگاه شایسته و درخورشان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنقر و کلیایی در کشور، منطقه و جهان
-3 ایجاد محیط یادگیری پویا، خلاق و نوآور و ارتقای کیفیت و متحول نمودن امور آموزشی و پژوهشی
-4 همگام شدن با تحولات علمی جهان و ایفای نقش موثر در عرصه های جهانی، کسب فناوریهای نوین و کاربردی کردن و تجاری سازی دستاوردهای علمی و پژوهشی
-5 ایجاد و حفظ تعاملات و ارتباطات سازنده در راستای فعالیتهای آموزشی ، پژوهشی و فرهنگی با سازمانهای دولتی، خصوصی و موسسات غیرانتفاعی و نیز نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر در کشور
-6 افزایش سهم دانشگاه در تولید، توسعه و انتقال علم و فناوری و ارتباط و همکاری با مراکز علمی، دانشگاهی و فرهنگی در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی
-7 تحول مدیریتی و ساختاری، اصلاح تشکیلات و فرآیندها و بهبود مستمر آن، جهت بهره گیری موثر از امکانات و منابع(انسانی، مالی، فیزیکی و ...)